Wat studeerde ik? Bedrijfskundige met een post-doctoraal veranderkunde.

Wat doe ik zakelijk? Meer dan 20 jaar werkervaring eerst als werknemer en vanaf 2005 als zelfstandige vanuit ************, met opdrachtgevers in de wereld van corporaties, gemeenten en onderwijs, en in de profit.

Wat zijn de opdrachten? Rode draad van alle opdrachten tot op heden is het vertalen van vage en soms nog niet heldere plannen in tastbare en duidelijke resultaten om te bereiken: wat wordt er van ons als team verwacht, en wat niet? Om daarna de medewerkers te helpen bij het bedenken van een aanpak om het werk te klaren en hen te coachen ‘on the job’.

Wat breng ik met mezelf mee? Duidelijk en helder in wat ik wil bereiken, besluitvaardig, daadkrachtig, toegankelijk, enthousiast, werkend vanuit vertrouwen, in staat en bereid om mensen aan te spreken op gedrag, vasthoudend en creatief in het vinden van wegen om ergens te komen en transparant en aanspreekbaar.

Meerdere rollen passen me. Afhankelijk van de opdracht vervul ik de rol van interim-manager, projectmanager en trainer/coach-on-the-job.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play