Ondernemer, schrijver, vertaler, redacteur, copywriter, onderzoeker, journalist, fotograaf, filosoof en jurist. Over het algemeen iemand die zoekt naar de meest authentieke benadering van het leven.

Ook structurele fuck-upper, connaisseur van mislukkingen en eigenzinnige koppige dwaas.

************. mens en dankbaar voor het feit, dat we allemaal tijd nodig hebben om te leren van onze fouten en vanaf dat punt verder kunnen groeien :-) Mijn carrière kent vele omleidingen en gekke zijstappen, vergelijkbaar met het vinden van een passende identiteit in het leven. Uiteindelijk was het allemaal zeker de moeite waard!

Mijn algemene kijk op het leven is, dat trouw blijven aan jezelf als het hoogst haalbare doel kan worden gezien. Zodoende kan ik niet concluderen dat ik slechts één beroep heb of, zoals de maatschappij het graag wil bestempelen: "expertisegebied"... Ik heb echter wel een talent voor alles dat gerelateerd is aan taal. Schrijven, redigeren, vertalen, proeflezen of gewoon anderen helpen om hun eigen stem te vinden. Voor mij zijn woorden magische instrumenten die alles in een oogopslag kunnen veranderen, indien ze met zorg worden gehanteerd. En dat is precies de reden waarom ik ervan houd om anderen te helpen bij het gebruiken ervan.

We hebben allemaal onze persoonlijke visie. Sommige visies zijn helder en praktisch, andere meer abstract en nog niet geheel geformuleerd... Ik ben meer dan bereid om een helpende hand te bieden met onvoltooide visies en dromen. Stuur me een bericht en ik weet zeker dat we samen iets magisch kunnen creëren!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play