Ik ben Nathalie ******* en zet mij als marketing projectmanager in voor MKB-bedrijven. Ik geef advies bij hun marketing- en (corporate) communicatie. Van strategie tot en met de uitvoering van alle online en offline communicatiemiddelen.

Voordat ik zelf aan de slag ging als zelfstandig ondernemer, heb ik ruim vijftien jaar voor diverse bedrijven gewerkt als marketing-, communicatie- en brandmanager. In deze functies hield ik mij onder andere bezig met de strategische plannen van een merk met de daarbij behorende acties, om zo de identiteit sterk en succesvol in de markt te zetten.

Ik ben een grote fan van mens tot mensgerichte marketing. Persoonlijke aandacht komt altijd terug. Ondanks alle virtuele innovatie blijft een mens altijd behoefte houden aan menselijk contact.

Dus ik geloof in een goede synergie tussen online en offline strategie waarbinnen de persoonlijke touch blijft bestaan.

Versterking nodig bij een evenement organiseren?
Veel mensen vinden een evenement organiseren leuk om te doen, maar er komt altijd meer bij kijken dan gedacht. En het reguliere werk gaat ook gewoon door. Graag neem ik de gehele organisatie uit handen. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een beursdeelname, opening, lancering
of een seminar. Samen gaan we de invulling bepalen van jouw evenement.

Of marketing versterking nodig?
Als marketingprojectmanager zet ik mij met mijn organisatietalent graag in voor ondernemers in het mkb. Van de strategie tot en met het uitvoeren van de plannen. Misschien heb je tijdelijk niet voldoende capaciteit op je marketingafdeling of heb je een klus waar je een projectmanager voor wilt inzetten. Laat mij weten wat ik voor jou kan betekenen.

Hartelijke groet,

Nathalie *******
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play