Een Gepassioneerd front-end developer met solide kennis op gebied van software ontwikkeling. Mijn specialisatie is met name op gebied van front-end (Html, css, javascript) maar ik kan ook uitstekend uit de voet met PHP, Mysql, en het ontwikkelen wordpress websites.

Een aantal belangrijke eigenschappen: bebetrouwbaar, geen uurtje factuurtje, goed luisteren, geen ja knikker, en meters maken (hard werken).

Mijn voordeel ten opzichte van sommigen op deze platform is dat ik zowel een grafische als technische achtergrond heb. Ik heb zowel mijn grafisch opleiding afgerond als mijn informatica opleiding.

Ik heb jaren ervaring op gebied van software ontwikkeling en heb bij verschillende bedrijven gewerkt en doe dat nog steeds, ik weet precies wat de nieuwe ontwikkelingen zijn in mijn vakgebied en waar ik eventuele problemen eerder kan tacklen.

Bent u opzoek naar iemand die u kan helpen, adviseren of het ontwikkelen van een mooi professionele website, en of een web applicatie dan kunt u terecht bij mij.

Tot u dienst.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play