Passie voor (online) marketing, webdesign en vormgeving!

Naast mijn huidige baan als Webmaster / Online Marketeer, ben ik de uitdaging aangegaan om als zelfstandig ondernemer bedrijven te helpen met hun marketing werkzaamheden, dit bevalt mij enorm goed. Met veel passie oefen ik dit vak uit en ben dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing.

Ik ben een echte ‘Doener’ en houd ervan om een uitdaging aan te gaan. Ik zie dat veel bedrijven en ZZP’ers moeite hebben met het effectief online bereiken van hun doelgroepen. Ik word dan ook enthousiast om bedrijven de mogelijkheden te laten zien van de inzet van de online kanalen. Met veel enthousiasme werk ik aan de marketingopdrachten van mijn klanten!

WORDPRESS
In der loop der jaren heb ik erg veel websites gebouwd in het gebruiksvriendelijke CMS systeem WordPress. Bij het bouwen van een website houd ik rekening met Google en zorg voor de optimale vindbaarheid. Daarnaast is de website eenvoudig door de gebruiker zelf te beheren!

GRAFISCHE ONTWERPEN - SOCIAL MEDIA - DRUKWERK
Door mijn grafische ervaring kan ik voor een ondernemer ook deze behoefte vervullen. Mijn ontwerpen vervorm ik in de mooiste webdesigns, maar ook in flyers, visitekaartjes, Facebook advertenties/Facebook posts en meer!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play