Je bent als ondernemer je droom aan het verwezenlijken, je stopt al je passie in jouw bedrijf en hebt een eigen visie over hoe jouw onderneming zich zal ontwikkelen.
En toch kun je je daar in de praktijk niet altijd op richten. Allerlei noodzakelijke “rompslomp” snoept kostbare tijd af van jouw missie om je doelen te bereiken.

Weet je dat je dat kunt voorkomen?
Ik kan deze “rompslomp” namelijk van je overnemen.

Hoe doe ik dat?

Door een scan te maken van alle “rompslomp” in jouw bedrijf.
Door naar jou te luisteren en zo te inventariseren waar de pijnpunten liggen die jou zoveel kostbare tijd kosten.
Door samen met jou te kijken welke taken ik voor jou kan uitvoeren om jou te ontzorgen.
Zodat jij weer alle tijd hebt om te doen waar je goed in bent .

Ik beschik over een brede kennis en ervaring die ik voor jou kan inzetten. Mijn specialiteiten zijn management ondersteuning , secretariële werkzaamheden en Human Resource Management.
In de praktijk betekent dit dat ik de administratieve processen in kaart kan brengen en waar nodig kan verbeteren, administratieve en/of secretariële taken van je over kan nemen, sollicitatieprocedures voor je kan opzetten en dit zijn maar een paar voorbeelden.

Samen kunnen we bekijken welke ondersteuning jij nodig hebt

Dit kan op basis van een abonnement voor een aantal uren per week of maand. Ik bied ook ondersteuning voor projecten en voor tijdelijke werkzaamheden, bijvoorbeeld in geval van piekbelasting of vervanging bij vakantie of ziekte.

Mail of bel mij voor een vrijblijvend gesprek. Ik zou graag eens met je kennismaken en mijzelf persoonlijk aan je voorstellen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play