Ondanks de 15+ jaar ervaring op gebied van Microsoft producten, houden wij ons het liefst bezig met maatwerk en open-source oplossingen. Wij hebben daarbij een focus op het robuuste en stabiele Linux platform als basis, wat overigens geen must hoeft te zijn! Maar vaak zijn er reeds mooie oplossingen, of een basis om vanuit te starten beschikbaar. En komen hier weinig tot geen licentie kosten bij kijken tov Microsoft oplossingen.

Deze oplossingen kunnen on-premise ( op locatie ) maar ook gedeeld tot volledig in een datacenter (de cloud) worden ondergebracht. Wij kunnen de hosting indien nodig prima voor u verzorgen.

Wij werken hoofdzakelijk met Linux en Mac software. En proberen zoveel mogelijk met het web te werken. Wij zijn van mening dat je ongeacht welk apparaat jouw persoonlijke voorkeur heeft. Jij maar ook je collega's gewoon zijn werk moet kunnen doen. Daarbij moet de locatie waar je werkt geen belemmering zijn.

Samen proberen we uw wens zo dicht mogelijk bij uw bedrijfsprocessen aan te laten sluiten. Het zou immers zonde zijn, dat u de manier van werken die u in alle jaren heeft ontwikkeld moet aanpassen. Puur vanwege het feit dat een stukje software hier niet in meewerkt... En dit gebeurd vaker dan u denkt.

Verder werken wij samen met meerdere partners, met elk hun eigen expertise. Dit doen we om onze klanten de beste kwaliteit te kunnen leveren.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play