Gebruikersgemak en online vindbaarheid is dé pijler als het gaat om een conversie optimalisatie en merk identiteit bij digitale producten en diensten. Veel bezoekers op je site is mooi, maar zonder een gebruiksvriendelijke omgeving zijn ze snel vertrokken. En met een prachtige website komen de bezoekers ook niet vanzelf.

Als bezoeker wil je zorgeloos door een website navigeren. Je wilt het gevoel hebben dat je wordt begrepen en elegant naar je doel wordt begeleidt. Zo kun je (potentiële) klanten op een transparante wijze jouw product en/of dienst laten ervaren. Je maakt maar één keer een eerste indruk!

UX design:
Voor conversie optimalisatie en het verbeteren van gebruiksvriendelijkheid schrijf ik een rapport. Ik vertaal na grondig onderzoek van uw digitale product kansen om in actiegerichte oplossingen. Dit alles overzichtelijk gedocumenteerd met verwijzingen en voorbeelden.

SEO:
Voor SEO voer ik audits uit en schrijf ik een rapportage, zodat je duidelijke kan zien waar de kansen liggen. Daarnaast kun je mij ook inzetten voor een digitale transformatie.

Mijn kennisgebied:
- UX design
- Testen
- Copywriting
- Technische SEO (HTML, CSS, Structured Data)
- Local SEO
- Linkbuilding
- Analyse , dashboards (Google Analytics, Google Search Console, SEO tools)


Talen:
- Nederlands (spreken en schrijven)
- Engels (spreken en schrijven)
- Duits (spreken)
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play