Na 4 jaar werkervaring als onder andere grafisch ontwerper en webdesigner ben ik sinds 2019 werkzaam als zelfstandig ondernemer. Ik ben gespecialiseerd in grafisch ontwerp, maar ook inzetbaar voor de productie van content voor iedere andere vorm van media zoals websites, animaties, fotografie en videoproductie. Mijn portfolio is te vinden via ************.

Waar heb ik mijn ervaring opgedaan?
In mijn vooropleiding ben ik als 15-jarige begonnen als grafisch ontwerper. Binnen 2 jaar leerde ik hier de basis. In 2005 begon ik met de MBO opleiding DTP op het Mediacollege in Amsterdam, vervolgens ben ik door gegaan als Mediavormgever en daarna begon ik aan de HBO AD Crossmediale Communicatie opleiding op Inholland. Dat alles heeft me een brede kijk gegeven op de media en communicatie wereld. Mijn voorkeur is altijd uitgegaan naar de wereld van grafische media, maar na twee jaar Crossmediale Communicatie heb ik de mogelijkheden van alle verschillende media mogen ervaren. Het is een uitdaging om in deze, snel veranderende branche bezig te zijn.

Na mijn scriptie voor de Nederlandse Spoorwegen begon ik in 2011 aan mijn opleiding Communicatie. Ik heb mij hier verdiept in de televisie branche en mijn grafische vaardigheden verder ontwikkeld door een minor Bladen Maken te volgen. Na een half jaar ben ik aan mijn stage begonnen bij de VARA. Het daarop volgende half jaar heb ik een half jaar gestudeerd in Southampton, Engeland. Tijdens dit half jaar heb ik mijn video- en foto-bewerkings vaardigheden verder ontwikkelt.

Ik heb vervolgens mijn afstudeerproject Bij Kassa (VARA) afgerond. Hiervoor heb ik een animatie over internetfraude ontwikkeld met het programma After Effects. In 2015 heb ik mijn diploma HBO Bachelor Communicatie behaald. Daarna heb ik veel werkervaring opgedaan op verschillende fronten van het medialandschap.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play