Resultaatgerichte coaching op maat. Mijn doel in mijn werk is bewustwording creëren bij cliënten. Vanuit daar kan er beweging komen zodat de regie over hun loopbaan of leven weer terug komt. Ik ben graag praktisch bezig en zet geen instrumenten in om het inzetten. Om tot een optimaal resultaat te komen is het van belang om voor zowel kandidaat als klant een veilige en vertrouwde omgeving te creëren.
Tevens vind ik het van belang dat er keuzes gemaakt worden vanuit intrinsieke motivatie. We leven naar de waarden en normen die de maatschappij ons oplegt en die we onszelf opleggen. Leef je vanuit intrinsiek motivatie, krijg je vrijheid, gaat het werk makkelijker en hou je de regie over je loopbaan. Tevens zie ik dat mensen graag controle houden en alles veilig willen stellen.

Ik kan mezelf omschrijven als een gevoelsmens, een netwerker, pragmatisch, resultaatgericht, heb empathisch vermogen, ben commercieel en heb humor. Belangrijk vind ik communicatie en omgang met zowel collega's als klanten in de breedste zin van het woord. Respect en mensen in zijn of haar waarde laten zijn keywords. Nakomen van afspraken en persoonlijke aandacht hecht ik dan ook veel waarde aan. Daarnaast werk ik graag vanuit mijn hart. Mijn ervaring hiermee is dat daaruit voort de beste resultaten komen. Daarnaast gewoon DOEN!
Graag leer ik uit situaties en houd mezelf een spiegel voor om het beste uit mezelf te halen en dus ook uit mijn omgeving.

Specialisaties:
#Coaching
#Loopbaanontwikkeling
#Adviesgesprekken voeren aan kandidaten vanuit het Participatiefonds (onderwijs)
#2e spoortrajecten uitvoeren (ziekteverzuim)
#Begeleiding doelgroepen UWV
#Outplacement

************
************
**********
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play