Dagelijks zoeken honderden of zelfs duizenden mensen naar bedrijven zoals dat van jou. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als een groot deel van deze mensen op jouw website terecht komt? Ben je ervan overtuigd dat je meer leads uit je website kan halen als je beter gevonden wordt?

Ik ben een SEO copywriter en help bedrijven met het verkrijgen van leads via de zoekmachines. Dit doe ik voor grote bedrijven, maar ook voor kleine, lokale bedrijven en non-profit organisaties.

De afgelopen jaren heb ik bij diverse online marketingbureaus ervaring op gedaan die ik nu voor diverse bedrijven in de praktijk breng. Aangezien ik parttime bij een online marketingbureau werk, beschik ik over een professioneel team waarmee ik kan sparren.

Dankzij mijn ervaring op het gebied van SEO ben ik in staat om een SEO campagne van A tot Z te leiden naar een succes. Het schrijven van webteksten, het maken van websiteanalyses, het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek en linkbuildingcampagnes zijn dingen waar ik me regelmatig mee bezig houd.

Wil jij weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden!

Ik kijk uit naar je reactie.

Met vriendelijke groet,
Niels *******
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play