Een openminded en resultaatgerichte coach en een ervaren HR-professional.

Business Coach
Op dagelijkse basis werk ik nauw samen met ondernemers, leiders en managers. Als coach werk ik met hen samen om krachtiger resultaten te boeken in hun professionele en hun persoonlijke leven.

Vb: Vertrouwen winnen, inzicht krijgen in uw gedragspatronen, gewoonten overtreden die je niet langer dienen, realistische doelen stellen en deze bereiken en nog veel meer. Jij bent de baas, ik bied je ruimte en hulpmiddelen om de resultaten te krijgen die je wilt.

Levenscoach
Word (opnieuw) de regisseur van je eigen leven. Krijg inzicht in wie je bent, je waarden, zodat je bewuste keuzes kunt maken die goed voor je zijn, op de korte termijn en op de lange termijn.

Carrière coach
Om duidelijkheid te krijgen over je huidige situatie en je (nabije) toekomst. Ontrafel je gedachten en gevoelens over je ambities, verlangens en behoeften en onderneem actie.

HR Professional
Externe HR-adviseur voor startups/ scale ups en het midden- en kleinbedrijf, interim / freelance HR-professional, HR-strategieën, cultuur (verandering).

Mijn ervaring
Meer dan 12 jaar HR-ervaring in zowel startende als (internationale) bedrijfsomgevingen. Een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en implementeren van organisatorische veranderingen, strategie en structuur. Geopereerd op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Auteur van het boek The Power of Choice. Over veerkracht, over bewustzijn, over mentale kracht en over het leven op jouw voorwaarden.

Spreker: onderwerpen zoals mentale gezondheid, leven volgens jouw voorwaarden, veerkracht, veranderende gewoonten.

Nienke: moving forward to my full potential, and so are you!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play