Als freelancer heb ik me gespecialiseerd in internet marketing activiteiten als zoekmachine optimalisatie, Google Adwords, conversie optimalisatie en copywriting (voor SEO).

Zoekmachine optimalisatie:
Hoger in de zoekresultaten komen, door o.a. te kijken naar:
•de doelstellingen van de website
•de gebruikte techniek en (url)structuur
•zoekwoorden die gebruikt worden door de doelgroep en waar realistische resultaten mee te behalen zijn.
•Verbeteren of aanvullen van de content, zoals teksten, afbeeldingen, video's etc.
•Website populariteit verbeteren (linkbuilding, artikel marketing, gastbloggen, social media, etc.)

Google Adwords:
Adverteren bovenaan en rechts van de zoekresultaten in Google. Ik kan een nieuwe campagne opzetten of bestaande campagnes optimaliseren zodat deze rendabeler worden.

Bij adverteren met Google Adwords is het van belang constant te meten wat de resultaten zijn, om zo te weten welke zoekwoorden en advertenties de moeite waard zijn om op te blijven adverteren.

Conversie optimalisatie:
Als een bezoeker naar een website is geleid, is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te begeleiden zodat er ook een waardevolle actie (conversie) wordt ondernomen. Dit kan zijn een aankoop, offerte aanvraag, nieuwsbrief inschrijving, download, en nog veel meer.

Door het conversiepercentage van een website te verhogen worden marketing campagnes effectiever en dit kan zelfs het verschil betekenen tussen winst en verlies.

Copywriting:
Ik heb al diverse websites geholpen aan hun website teksten met uiteenlopende onderwerpen. Ik verdiep mij in het onderwerp van de klant, neem de schrijfstijl zo nauwkeurig mogelijk over en schrijf uiteraard met zowel de bezoeker als zoekmachines in gedachten.

De teksten die ik schrijf zijn makkelijk leesbaar, informatief, to-the-point en, niet onbelangrijk, met correcte spelling.

Mijn achtergrond:
Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een webshop in games (12Game.Com) die als beginnende webshop uitgroeide tot een bepalende speler in deze competetieve markt. Hier ben ik o.a. hoofdverantwoordelijke geweest voor marketing, verkoop, inkoop, content, klantenservice, reputatie management, en ook bij logistieke uitdagingen zat ik er bovenop.

Daarna heb ik mijn kennis o.a. op gebied van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en social media marketing verder uitgebreid. Ik ben goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ik heb mijn Google Adwords Qualified Individual certificaat op zak.

Waarom ik?:
Ik denk graag mee met het bedrijf waar ik voor werk en wil niet in standaard oplossingen denken. Creatieve oplossingen die waarde geven aan de doelgroep hebben mijn voorkeur. Ik lees mij eerst goed in uw markt en denk vanuit het perspectief van de klant.

Laten we samenwerken:
Wilt u dat ik mijn ervaring en kennis op gebied van internet marketing ook voor uw bedrijf toepas, neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Opdrachten worden uiteraard in een prettige samenwerkende sfeer uitgevoerd en worden zo spoedig mogelijk en volgens afspraak opgeleverd.

Mijn website is te vinden op **********************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play