Goed verhaal!
Kort of lang. Vlot of zakelijk. Online of op papier.
Ik schrijf een goed verhaal voor je.

Schrijven:
Online (SEO) teksten, brochures, mailings, columns, (zakelijke) blogs, advertenties, persberichten, speeches of welke tekst dan ook: ik schrijf het voor je!
Voor elk doel en elke doelgroep, ik zorg voor goed leesbare teksten.

Corrigeren:
Drijft jouw kofschip ergens stuurloos op zee? En is werkwoordvervoeging voor jou meer werkwoordverwarring?
Geen probleem! Ik haal alle taal-, typ- en spelfouten er uit.
Ik corrigeer jouw tekst met liefde!

Redigeren:
Een goede tekst moet prettig weglezen en foutloos geschreven zijn. Het heeft een logische opbouw, een prikkelend intro en aansprekende tussenkopjes.
Ik kijk met een frisse blik naar jouw tekst en maak er een ijzersterke tekst van.

Bloggen:
Jouw doelgroep inspireren? Laten zien welke expertise jouw bedrijf in huis heeft? (Zakelijk) bloggen is dé manier. Klinkt tijdrovend hè? Dan doe ik het toch voor je!

Interviews:
Je werknemers voorstellen aan je klanten? Of een diepte-interview met een professional?
Ik stel de juiste vragen en maak er een wervende en prettig leesbare tekst van.

Social Media:
Van het bijhouden van je social pages tot het meedenken over en opstellen van een complete social media strategie: ik doe het voor je!

Brochures:
Met een goede brochure laat je makkelijk jouw verhaal bij een mogelijke klant achter. Ik zorg voor een heldere, pakkende en leesbare tekst.

Over Nora:
In 2009 ben ik afgestudeerd als logopedist. Ik ben toen gaan werken bij Logopediepraktijk Weesp: eerst als zelfstandige, na een jaar als deel van de maatschap.

Ik schrijf al mijn hele leven graag, maar ik besloot pas in 2015 om hier ‘iets’ mee te doen. Ik startte mijn eigen blog: Miles&More. Dit blog, over een sportief leven met een persoonlijk tintje, leverde (en levert nog steeds!) heel veel positieve reacties op.
Ik kwam in contact met het WeesperNieuws: in de zomer van 2016 heb ik een reeks van 14 hardloop-interviews voor hen gedaan. Ik interviewde triatleten tijdens het hardlopen (een door mij bedacht concept), dit in aanloop naar de jaarlijkse kwart-triatlon van Weesp.
Sinds januari 2017 heb ik een vaste, maandelijkse column in het WeesperNieuws.

In mei 2017 rondde ik mijn opleiding tot copywriter af. Als gediplomeerd tekstschrijver besloot ik meteen mijn eigen bedrijf op te starten: vanaf 1 juni 2017 is Tekstbureau Nora ****** officieel!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play