De juiste noot vinden. Dat is wat FingerPrints doet. Ik – Noura ******* – schrijf, vertaal en bewerk teksten om jouw doelgroep aan te spreken.

EEN MIJL REIZEN OF DUIZEND BOEKEN?
Met een achtergrond in sociologie en culturele geografie ben ik werkzaam als creatief en cultureel educator en als internationaal reisbegeleider. Ik kom op veel plekken binnen en buiten Nederland. Mijn internationaal georiënteerde houding komt voort uit een familie met heel veel nationaliteiten. Met een nieuwsgierige houding verbreed ik mijn horizon, ook via boeken over talloze onderwerpen. Schrijven doe ik graag, serieus en professioneel, al ben ik er niet afhankelijk van. Deze houding vind ik prettig omdat ik opdrachten aanneem die mij echt passen en waarin ik ook iets kan betekenen voor de opdrachtgever. Zo kan ik het meeste doen voor mezelf en voor jou.

PERSOONLIJK CONTACT
Ik ben communicatief en in een tijdperk van internet en anonimiteit, wil ik graag contact hebben met jou om een helder beeld te hebben van waar jij op zoek naar bent. Ik luister graag naar wat jij nodig hebt en ben eerlijk over wat ik daarin kan betekenen. Flexibiliteit en de tijd nemen is essentieel voor mij om kwaliteit te leveren.

DE JUISTE TOON
Voor mij is het belangrijk om in elke taal nuances, sfeer en het gevoel naar voren te brengen. Je kan ook bij mij terecht voor vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Frans en Arabisch. Ook in vertalingen is het belangrijk om naar voren te brengen wat de oorspronkelijke taal doet.

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play