************************************************, Echte Groene welteverstaan, want ik richt mij op bedrijven, organisaties en instanties die producten of diensten leveren die met de natuur, dieren, educatie, kinderen, sport en spel (in de natuur), voeding, gezondheid en kleding te maken hebben.
In het verlengde van de huidige trend genaamd duurzaamheid en MVO heb ik de keuze gemaakt om me juist hierop te richten.

In 1998 ben ik afgestudeerd als media vormgever aan de HKU in Hilversum en heb mij sindsdien ontwikkeld tot allround vormgever. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in de (audio)visuele, grafische en online media voor klanten, producenten, omroepen en overige organisaties in het vervaardigen van websites, drukwerk, formats, nieuwsbrieven, presentaties, tekst en beeld en heb menig project opgezet dan wel gemanaged. In deze branches heb ik overigens nog steeds een netwerk.
Toch ambieer ik een adviserende functie op mediagebied meer en ben ik zodoende deze weg ingeslagen, waarbij ik al mij media kennis tot mijn genoegen kan inzetten voor ondernemingen in deze branches.

Mijn werkzaamheden bestaan uit:
- Advies
- Onderzoek
- Project begeleiding
- Creatieve Expertise:
- het vinden van unique selling points,
- het bedenken van innovatieve ideeën en ingenieuze plannen
- 'connecting the dots' in een snel tempo plaats laten vinden.
- Afnemen en uitwerken van interviews.
Dit alles vanuit zowel een pragmatische als creatieve kant, maar altijd doelgericht, binnen het gestelde budget en in overeenstemming met de klant.

Op ************ vind je meer informatie over mijn werkzaamheden en hoe dit ten goede zou kunnen komen voor een bedrijf.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play