Het bouwen van een logistieke en visueel aantrekkelijke website heb ik te danken aan mijn opleiding Architectuur waar ik een ruimtelijke manier van denken heb ontwikkeld die mij helpt bij de dieperliggende en overzichtelijke structuur. Ik heb een goed luisterend oor en denk altijd met u mee, maar laat graag andere mogelijkheden zien om uw blik te verbreden. Ik denk oplossingsgericht en ben niet bang voor een uitdaging.


______________________________________

Websites

Een heldere, unieke website waarin jouw bezoekers nooit de weg kwijt zullen raken. Mijn motto is less=more, met een persoonlijke touch.
Ik werk met Wordpress en voor de opdrachtgever zal we website, waar nodig, makkelijk te beheren zijn doormiddel van een Visual Editor met duidelijke uitleg.
______________________________________
Webshops
Ik ontwikkel webshops gericht op resultaat, waarin de klanten de producten snel kunnen vinden en de bestellingen afronden. Ik werk daarbij met Woocommerce en zorg voor een overzichtelijke backend voor het beheren van bestelling en producten.
______________________________________
Grafisch ontwerp

Het is belangrijk dat het totaal ontwerp aantrekkelijk is, ik zal me dan ook niet alleen richten op de logistiek achter de website maar ook op het grafisch ontwerp, het oog wil ook wat.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play