"Door intuïtie laat ik mij leiden" Vakmanschap doet de rest, is de basis van waaruit ik mijn ervaringsdeskundigheid presenteer in coaching en counseling.

Met behulp van Adventure Based Therapy werk ik aan een goede fysieke en mentale gezondheid om uw vitaliteit in balans te krijgen. Mijn ervaringsdeskundigheid ligt bij defensie (KCT) en 18 jaar als politieman binnen verschillende functies. Ik ben aangesloten bij de NOBCO/EMCC als beroepscoach. Als ervaringsdeskundige PTSS spreek ik "dezelfde taal" als die van veel van mijn cliënten, waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat.

Het sociaal-maatschappelijke zorgstelsel is onvoldoende voorbereid op de huidige psychofysieke problematiek, die geleid heeft tot (langdurig) ziekteverzuim, hoge kosten voor werkgevers, zorgverzekeraars en onze maatschappij.

Middels mijn bedrijf ABO Coaching®, bied ik preventie en behandelprogramma's aan voor particulieren en organisaties, indien er sprake is van (langdurig) ziekteverzuim door burn-out of PTSS.

ABO Coaching® heeft deze zeer effectieve therapeutische interventies samengevoegd met werkveld ervaring, ervaringsdeskundigheid, cliënt ervaringen, kennis en kunde, waardoor de eindresultaten vele malen groter zijn dan één enkele interventie.

Deze evidence-based coachingsmethodiek, die ik zelf ontwikkeld heb, heeft al zeer veel positieve resultaten opgeleverd in herstel bij PTSS en Burn-out problematiek. Daardoor is deze vorm van coaching toepasbaar op diverse gebieden, zoals teamcoaching, lifecoaching et cetera.

U kunt mijn website en LinkedIn profiel bekijken, waardoor u een helder beeld heeft wie ik ben en wat ik voor u kan betekenen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play