Wat kan ik voor je betekenen?
Schrijven van (SEO geoptimaliseerde) webteksten, social media kanalen afstoffen/opzetten, storytelling, speeches, blogposts, wetenschappelijke teksten leesbaarder maken, nieuwsbrieven, cultuurrecensies, korte verhalen, vertalingen (tussen het Nederlands, het Spaans en het Engels switch ik als een goed getraind koetspaard), ghostwriting en bestaande teksten redigeren of corrigeren voor bedrijven, particulieren en overheden.

Waarom bij mij aankloppen?
Ten eerste heb ik veel (eind)redactionele ervaring en een wetenschappelijke opleiding Media en Cultuur achter de kiezen, dus qua schrijfstijl kan ik alle kanten op. Verder is tekstschrijven natuurlijk gewoon een vak. Ik zorg ervoor dat je precies dat bereikt wat jij met je tekst voor ogen hebt. En dat ook nog eens met een tekst die leuk is om te lezen, want dan komt je boodschap veel beter over.
Dus toegestaan: humor en creativiteit. Verboden: jargon en saaiheid.
Schrijver Bukowski was het met mijn eens:

"Boring damned people. All over the earth. Propagating more boring damned people. What a horror show. The earth swarmed with them."

Dit zei hij ooit tegen me op een feestje. Ik kon alleen maar knikken en nog wat borrelnoten pakken uit het schaaltje voor mij.

Dus denk je dat ik je ergens mee zou kunnen helpen? Neem dan contact met mij op via info(at)************. En misschien drinken we binnenkort wel een kop Fristi of een glas koffie om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

En werp ook zeker een, al dan niet steelse, blik op mijn website
************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play