(Lean / Six Sigma) Veranderconsultant, coach & trainer met impact.

Ik heb ruim 9 jaar ervaring in het opzetten, implementeren en begeleiden van (Lean) verbetertrajecten. Ik ben Lean en Six Sigma Black Belt gecertificeerd. Verder ben ik Lean trainer voor Yellow en Green Belt opleidingen.

Vanuit mijn passie voor zichtbare verbetering ben ik op natuurlijke wijze een aanjager van continue organisatieverbetering. Kenmerkend voor mij zijn het effectief betrekken van stakeholders en – waar nodig – een veranderkundig stevige rol. Om uit te dagen tot een heldere richting en echte beweging zet ik situationeel verschillende rollen in, maar altijd gericht op een transitie naar constructief en resultaatgericht gedrag.
Denk aan de volgende rollen: veranderconsultant, Lean Six Sigma consultant, coach, procesbegeleider, trainer, procesmanager, business change manager, project- en programma manager en business analist. Door mijn collega’s en opdrachtgevers word ik ervaren als een ondernemende denker en doener met visie, onconventioneel, en verbindend, gericht op duurzame impact.

Voor referenties kunt u terecht op mijn website: ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play