Ik adviseer, ondersteun en/of begeleid u graag bij het uitbesteden of verbeteren (kwaliteit) van uw bereikbaarheid. Mijn dienstverlening is erop gericht om uw handvatten aan te reiken om uw bereikbaarheid efficiënter in te zetten. Mijn focus ligt op het slim (smart) coördineren en beheren van al het inkomend en uitgaand communicatieverkeer via telefonie, e-mail, chat, online platform, etc.
Ook kan ik u van dienst zijn bij o.a. implementatietrajecten, trainen en coachen eigen medewerkers, procesbeschrijvingen e.d.

Direct ondersteuning benodigd?

************. een samenwerkingsverband met een aantal partners beschik ik over een eigen professionele 24/7 servicedesk waarin ondersteuning in bereikbaarheid wordt geboden voor al het mogelijk inkomend en uitgaand communicatie verkeer. Het maakt niet uit of u een kleine zelfstandige bent of onderdeel bent van een grote organisatie. Bereikbaarheid plus is voor iedereen in te zetten. De tarieven voor gewenst advies, ondersteuning of gebruik van de 24/7 servicedesk zijn afhankelijk van het gewenste (maat)werk, project of uitvraag. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play