Door mijn jarenlange werkzaamheden in een Management Training bedrijf als accountmanager, en specialisatie in het doen van ondernemerstesten van managers, selectietesten van personeel en competentie testen van managers/medewerkers. Daardoor heb ik een ruime ervaring in het reilen en zeilen van alle soorten MKB bedrijven.

Voor deze werkzaamheden heb ik verschillende management opleiding gevolgd in
selectieprocedures en testen competenties; organisatie procedures, communicatieve vaardigheden, mensenkennis en Internet Marketing.

Ook heb ik veel workshops/ seminars gegeven in MKB bedrijven en heb geen probleem om groepen te motiveren om een bepaalde doestelling te verwezenlijken.

Mijn specialisatie is tweeledig:

Door de jaren heen heb ik een passie gehad voor Marketing onderzoek en heb voor verschillende instanties, bedrijven resultaatgerichte onderzoeken gedaan en de laatste jaren ben ik me gaan verder gaan verdiepen en specialiseren in Internet Marketing onderzoek. Ben op dit vlak een opleiding gaan volgen om me verder hierin te specialiseren.

Door mijn werk en ervaring in het management bedrijf heb ik bijna 1500 selectie, ondernemerstesten gedaan voor bedrijven en door de jarenlange ervaring heb ik hierin een expertise en mensenkennis ontwikkelt. Ik heb te maken gehad met top directeuren, managers, medewerkers van allersoorten branches in het MKB.

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play