Mijn naam is Paul Sikkes, 57 jaar en ondersteun mensen, teams en organisaties om samen de visie en missie naar buiten te brengen zodat iedereen weer staat voor dat wat de bedoeling is.

Onderstaand een voorbeeld (korte schets vanuit de zorgsector/ gehandicaptenzorg)

Hierbij staat niet alleen centraal het werkplezier en samenwerking van de werknemers maar ook de zeggenschap en eigen regie van de cliënt.
Het is hierbij prachtig om te zien dat in de gehandicaptenzorg de cliënt centraal staat en zelf veel kan beslissen. Zelfs de vrijheid en de ruimte om te kiezen waar hij/zij de zorg van wil.
Deze mooie omslag betekent wel dat de werknemers ( o.a. persoonlijke begeleiders) ook meer ruimte moeten hebben om de cliënt daarmee te ondersteunen. Nieuwe uitdagingen, regelruimte en experimenteren wordt ineens een belangrijk onderdeel.
Dit vraagt nog al wat maar als er vroegtijdig aan dit proces aandacht wordt besteed zal de hele organisatie inclusief de cliënten hiervan kunnen genieten. Het (werk) geluk staat niet alleen centraal maar wordt dan ook daadwerkelijk ervaren. Hoe mooi is dat.

Mijn kracht zit in het faciliteren ( ontlasten van de organisatie) van werkmethoden om dit proces goed te begeleiden. Hierbij maak ik o.a. gebruik van de DISC methode die o.a. veel verheldering brengt over gedrag, communicatie van mensen en teams. Daarnaast straal ik als persoon rust en ontspanning uit waardoor mensen zich prettig en veilig voelen. Dat maakt dat we slagvaardig aan de slag kunnen.

Speerpunten zijn hierbij niet alleen communicatie en gedrag maar ook werkplezier, talent, drijfveren, visie, missie, persoonlijk leiderschap, zelfsturing, feedback ( als cadeau), vertrouwen en vooral ruimte om te experimenteren en ervaren.
Mensen krijgen daarna inzicht en worden bewuster waardoor ze met zelfvertrouwen de juiste keuzes maken. ( Tja….. en soms betekent dit ook dat je van elkaar afscheid neemt)

Verdere informatie is te vinden op mijn website www.*************.nl en LinkedIn.

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken, zonder enige verplichting, om mijn motivatie mondeling te komen toelichten om te beoordelen of er een goede match is en te kijken naar de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Paul Sikkes
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play