De afgelopen 30 jaar heb ik in een breed scala aan functies en rollen gewerkt in verschillende gebieden van ICT. Van programmamanager/projectleider en manager operations tot deliverymanager die DevOps teams (DEVelopment en OPerationS in 1 team) aanstuurt in een Agile omgeving bij de Rabobank. Ik heb daarmee een brede ervaring opgedaan in het managen van projecten (meerdere projecten tegelijkertijd en met betrekken van externe partijen, SAAS, PAAS, IAAS oplossingen etc.), procesmatig werken, keten-denken en risicomanagement.
Daarbij ook kennis opgedaan van zowel het infrastructurele landschap, als de applicaties die erop draaien. Dit van verschillende leveranciers zoals IBM, HP, Oracle en Microsoft. Werken met methodes als LEAN, Agile, Scrum en ITIL en ervoor zorgen dat mensen zo optimaal en efficiënt mogelijk samenwerken en systemen altijd en goed blijven draaien. Dat is wat mij drijft en waarom ik denk dat deze ervaring goed aansluit op het werken als Projectmanager.
Ik zal mij even voorstellen. Wie is Paul *********. Paul is een energieke vijftiger met een brede interesse in mensen en bedrijven. Wat is de cultuur en strategie van een bedrijf tot wat drijft een individuele medewerker die bij dat bedrijf werkt. Paul is iemand die altijd zal kijken of het beter kan, wat er kan verbeteren en hoe hij mensen kan laten groeien. Paul is sportief maar ook wel Bourgondisch ingesteld wat elkaar nog wel eens in de weg zit. Paul is al jaren gelukkig getrouwd, woonachtig in Best en heeft 3 kinderen. Paul is een echte team-player maar ook iemand met een kritische blik en vasthoudend waar dat nodig is. Paul gelooft in de kracht van een goed team. Een team waarin alle verschillende benodigde skills aanwezig zijn en waarbij de medewerkers in het team op elkaar kunnen bouwen. Met dat team invulling geven aan de projecten en vragen van opdrachtgevers, dat is waar hij voor zal gaan.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play