WAAROM?
Mijn missie is mensen en organisaties helpen floreren, want ik geloof dat florerende mensen florerende teams maken. Dat krijg ik voor elkaar door mensen uit te nodigen om voor positieve verandering te kiezen die blijft plakken op de werkvloer. Vanuit vertrouwen, verbinding, enthousiasme, in kleine stappen.

HOE?
Als florateur ('s werelds enige 😀), vernieuwende verandermanager & expert in floreren ben ik uitdrager van mijn floreer-aanpak©️. Ik draag graag mijn steentje bij aan de creatie van werkplekken waar mensen de beste versie van zichzelf - durven, kunnen & willen - zijn. Want dat is goed voor henzelf, hun bedrijf en de samenleving. Dat doe ik door interim-werk, masterclasses & verandertrajecten. Gecommitteerd, volhardend, verbindend, puur en met positieve energie.

De (verander)aanpak van ********* is een iteratieve benadering, geïnspireerd op de vernieuwende veranderstrategieën design thinking & appreciative inquiry. De aanpak nodigt teamleden uit om buiten de gebaande paden te treden, echt te luisteren en open te staan voor de best mogelijke (team)toekomst en die samen praktisch en betrokken te realiseren.

Klanten zijn o.m.: Rabobank (veranderingstraject met directieteam begeleid), Manpower (managementtrainees begeleid) en Philips (managementteam in een verandering begeleid).

FLOREREN IS SERIOUS BUSINESS, LEUK EN BESMETTELIJK
Nieuwsgierig naar de businesscase van floreren en hoe je ermee aan de slag kunt? Lees er alles over in mijn nieuwe gratis e-book 'Van functioneren naar floreren' https://bit.ly/2KxprEZ. Met 5 strategieën voor meer creativiteit, plezier en succes op de werkvloer.

Of download hier gratis het artikel 'Floreren op de Werkvloer' dat ik schreef voor het Tijdschrift voor Positieve Psychologie (augustus 2018): https://bit.ly/2wWJ6Jg.

MIJN VERHAAL
Lees op de site van ********* mijn persoonlijke verhaal: https://bit.ly/2HX6bil

HOE KAN IK JE HELPEN?
Tel: **********
************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play