Over Peter ******

Profiel: ambitieuze en resultaatgerichte ondernemer, enthousiast en gedreven met aandacht voor de omgeving. No nonsense, doelgericht.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Marketing & Sales professional
Als marketing & sales professional help ik bedrijven met het opzetten, uitbouwen of ondersteunen van sales en/of het commercieel rendabel maken van innovatieve producten en concepten. Als gedreven generalist overzie ik het volledige marketing & sales proces. Hieronder vallen marktonderzoek, positionering, marketingmiddelen en de uitvoer (op freelance basis) van marketing en sales activiteiten. Mijn ervaring is opgedaan bij KPN Corporate Sales (B2B), Telfort (MKB tot top 120) en mijn eigen onderneming destijds )B2C) alsmede mijn huidige onderneming.

Ondernemer en motivator
Ervaren in het opzetten en ontwikkelen van een onderneming. Zelf succesvol twee winkels opgezet.Met de kennis die ik hierbij heb opgedaan zorg ik ervoor ervoor dat ondernemers inzicht krijgen in, en grip op de onderneming waardoor een stabiele bedrijfsvoering vorm kan krijgen.

Freelance sales & marketing
Ik ondersteun bedrijven die op projectmatige basis gebruik willen maken van bovenstaande expertise en ondersteuning aan ondernemers die willen gaan starten of zijn gestart met een onderneming.

Over Ozones

********* voorziet in het inhuren op freelance basis van Sales & Marketing. Projectmatig of bij het (tijdelijk) wegvallen van resources. Door de ervaring als ondernemer en in corporate sales kan ************ ontbrekende expertise of een tekort aan resources snel en flexibel opvangen.

********* adviseert ZZP’ers, freelancers en (startende) MKB-ondernemingen. Administratief en bij generiek voor ondernemerszaken zoals media , administratie, ondernemersplan, business case, omzet- / marge (verhoging) en veel meer.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play