ENTERPRISE/SOLUTION ARCHITECT

Asset Management- DATA Security-Identity & Access Management
Early Threat Detection-Risk Management Strategie-3rd Party Protection

CYBER RISK MANAGER / ENTERPRISE ARCHITECT
GEAVANCEERDE VAARDIGHEDEN IN PROTECTIVE TECHNOLOGIES, ACCESS CONTROL, AUDITING & LOG MANAGEMENT, SINGLE SIGN ON, HYBRIDE CLOUD INTEGRATION.

ACHTERGROND
Gecertificeerde Enterprise Architect met meer dan 15 jaar IT ervaring en 5 jaar Process Automation en Control ervaring.
Ik ben TOGAF 9.1 gecertificeerd en heb diverse rollen verricht op het gebied van data en asset optimalisatie en bescherming. Werkervaring nationaal en internationaal ( emea ) voor diverse organisaties en overheidsinstanties.
Ze noemen mij een innovatieve Enterprise architect met helicopterview en grondervaring met een bewezen geschiedenis van het opzetten, implementeren van de solutions op bestaande bouwstenen van een architectuur. Hierdoor worden nieuwe control capabilities in het framework gecreerd.
Hierbij zijn rollen zoals Solutions architect, Enterprise architect en senior technical project manager door mij verricht buiten de operationele interim rollen zoals Projectleider, Implementatie consultant en performance en beschikbaarheid oplossingen integrator.
MCITP / MCSE gecertificeerd en ik heb ruime ervaring in integratie van Identity en Access oplossingen in bestaande omgevingen. Hij houdt ervan om binnen mensen, processen en technologie om totaal oplossingen te ontwerpen die ook gebruikt kunnen worden door zowel de business als de operationele kant.
ook vanuit de menselijke kant ben ik een effectieve teamspeler en goede bouwer van allianties waardoor strategische doelen met individuele departementen of business units binnen de stakeholders verwachtingen kunnen worden gerealiseerd..
Door de tactische en strategische doelen middels architectuur development methodiek in lijn te brengen worden de met de gewenste organisatie mogelijkheden op het gebied van identity en access, services en support uitgerold.
Door standaard methodieken en technieken te gebruiken ( Prince 2, Itil, Togaf, Archimate ) vallen nieuwe processen door zijn werk eenvoudig te integreren met al bestaande processen binnen de organisatie. Hij heeft succesvol organisaties geadviseerd en requirements opgesteld en operationeel gemaakt op het gebied van processen rondom incident management, early threat detectie, identity en access management protectie technologieën, security continu monitoring, asset management, data security en maintenance en support
Ervaring in financial services, Overheid, accountability en auditen, Bankwezen, Industrial Automation en Control, Gas en Olie .Mijn missie is om bij te dragen aan programma’s die veranderingen vereisen in de huidige infrastructuur, deze te vertalen van de wensen vanuit de business naar de operationele capabiliteit. Hier de architectuur voor te gebruiken die al aanwezig is ( ist) en te vertalen naar de gewenste situatie ( soll ) rekening houdend met de organisatorische visie en kaders om een schaalbare en effectieve fundering neer te zetten voor welk operationeel gewenst gebied.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play