"Samen met mij werken aan het ontwikkelen van een visie en strategie?"

Ik ben een geboren en getogen Betuwnaar en houd van de fruitteelt die de Betuwe zo kenmerkt. Opgegroeid in een ondernemersfamilie, die van fruit telen haar passie en leven heeft gemaakt, heb ik al vroeg kennis gemaakt met het ondernemerschap en het (her)kennen van de klappen van de zweep.

Als afgestudeerd bedrijfskundige heb ik inmiddels al 15 jaar ervaring in diverse commerciële, organisatorische en financiële rollen. De bedrijven waarvoor ik gewerkt heb zijn Van Noord Accountants en Belastingadviseurs, Centraal Boekhuis, Rabobank en WEA Accountants en Belastingadviseurs.

Ruim een decennia lang gewerkt in het bankwezen, altijd met de focus op ondernemers. Ik sta voor het in contact met de klant bouwen aan structuur en kwaliteit in een organisatie. Ik heb vele bedrijven begeleid in zwaar weer. Recovery is een mooi en uitdagend vak, maar in essentie niets anders dan te laat ingrijpen. Op tijd bijsturen is zoveel eenvoudiger en goedkoper.

Mijn hart ligt bij het MKB, omdat je daar te maken hebt met de ondernemer zelf. Ik heb respect voor het vakmanschap, de creativiteit en het lef dat zij hebben om voor eigen rekening en risico een ideaal te realiseren.

Mijn kracht is conceptueel denken, de kern en verbindingen zien in vraagstukken, logisch redeneervermogen en cijfermatig inzicht. Ik ben recht door zee, betrouwbaar en bied duidelijkheid en structuur. Ik organiseer en neem regie. Dit doe ik met passie, op zakelijke wijze, gericht op resultaat met oog voor de mensen die het aangaat. Met mij krijg je een praktische en concrete aanpak vanuit een strategische visie op je organisatie.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play