Mijn naam is Petra *****, ik ben native speaker Duits en vertaler van Nederlandse en Engelse teksten naar het Duits. In mijn Vertaalstudio ***** worden met passie en know-how perfecte vertalingen op maat geleverd..

Mijne schrijfvaardigheden en taalkennis is uitstekend, mijn Duits is vlot, veelzijdig en modern, en ik werk nauwkeurig, correct en doelgericht. Ik let erop, dat de vertaling van den brontaal niet alleen maar 100% klopt maar ook mooi leesbaar is en de zinnen aansprekend zijn.
Als native Duits weet ik de juiste woorden te vinden en de doelgroep met de juiste tone of voice te bereiken.

Ik heb ruime ervaring in het vertalen van teksten uit de IT-, financiële- gezondheid-, medische, technische, toeristische, culturele, marketing - en literarische sector. Uiteraard heb ik ervaring in het schrijven van adwords en andere creatieve teksten.

Ik vertaal:
websites / webshops / nieuwsbrieven / folders / adwords / brochures / boeken / menukaarten / contracten / offertes / mailings.

Ik vertaal SEO teksten naar een SEO tekst in het Duits en verzorg mailings en communicatie van Nederlandse of Engelse bedrijven naar de Duitse markt.

Uw tekst - mijn taal.

Petra *****
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play