Als consultant en projectmanager heb ik 10 jaar ervaring in het implementeren van Intranet omgevingen, portalen en oplossingen op basis van SharePoint. Daarnaast heb ik vaak Business Productivity technologie van Microsoft zoals Office, Skype, OneDrive, Yammer en Office 365 geïmplementeerd en advies gegeven over thema’s als Het Nieuwe Werken, IT-security, Enterprise Social en de Cloud. De meeste SharePoint oplossingen ontwerp ik zelf, maar als projectmanager werk ik ook samen met andere ontwerpers, stuur ik onshore, offshore ontwikkel- en testteams aan en zorg ik dat mijn projecten zo voorspelbaar en voorspoedig mogelijk verlopen.

Mijn nieuwsgierige aard, passie voor technologie en drive om impact te maken stellen me in staat om inhoudelijk met interne- en externe stakeholders samen te werken aan oplossingen waar iedereen en met name de eindgebruikers enthousiast over kunnen zijn. Door het realiseren van een succesvolle Business Course en de eerste gestandaardiseerde Intranetoplossing bij Microsoft heb ik tevens laten zien dat ik een bijdrage kan leveren op het gebied op van recruitment, marketing, sales en productontwikkeling.

Het kenmerkende van de oplossingen die ik realiseer is dat ze positief worden ontvangen door de medewerkers en het kenmerkende van projecten die onder mijn verantwoordelijk vallen is dat er vaak mensen vrijwillig aanhaken om mee te denken en een betere oplossing te realiseren. Als projectmanager kies ik altijd de Agile Scrum methode en daar waar mogelijk zet ik de laatste technologie in om de communicatie en samenwerking met het projectteam en de medewerkers soepel te laten verlopen.

Als verdere verdieping ben ik mij gaan richten op de ontwikkeling van apps voor Office 365, Android, iOS en Windows en de komende periode blijf ik de nodige trainingen volgen om mijn bijdrage binnen projecten te vergroten. Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om ook uw project succesvol en boven verwachting te laten verlopen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play