Ik heb een grote passie voor inkoop en ketensamenwerkingen in het bijzonder. De kernwaarden resultaatgedreven, netwerker, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend zijn mij op het lijf geschreven. Ik voel mij als een vis in het water als ik vanuit een zelfstandige vrije rol tussen verschillende bedrijfsonderdelen kan acteren. Ik kom het best tot mijn recht in een organisatie die nog in ontwikkeling is en haal veel plezier uit het creëren van draagvlak binnen de organisatie en het creëren van innovatieve oplossingen.

Ik haal mijn motivatie grotendeels uit het optimaliseren van processen en het creëren van nieuwe mogelijkheden om kwaliteit te verhogen en geld te besparen.

De combinatie van inkoop en ketensamenwerkingen, in al zijn vormen, heeft mij altijd erg gefascineerd. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in verschillende functies binnen de bouw- en energiesector. Deze functies heb ik bewust gekozen zodat ik me breed heb kunnen ontwikkelen. Binnen deze functies heb ik me gespecialiseerd op het gebied van inkoop, prestatiecontracten, ketenintegratie, duurzaamheid, aanbestedingen, procesoptimalisaties binnen de gehele waardeketen en heb ik grote complexe projecten begeleid zoals ************/nl/projecten/tivolivredenburg.

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play