Robin ******* is een ervaren resultaatgerichte projectmanager met ruim voldoende technische kennis en inzicht om tevens de rol van architect in te vullen.
Hij zorgt voor draagvlak bij alle betrokkenen en is flexibel en pragmatisch in de uitvoering en aansturing. Hij is goed in staat om met druk om te gaan en zorgt er voor dat er resultaten geboekt worden door het projectteam zo te motiveren dat zij net het benodigde stapje extra zetten.
Het verdelen van zijn aandacht over de verschillende projectonderdelen gaat hem makkelijk af waardoor hij prima in staat is meerdere projecten gelijktijdig aan te sturen.

Hij weet goed om te gaan met de politiek rondom het project. Tevens weet hij de steakholders binnen het project en de organisatie zo te sturen de juiste stappen genomen worden die nodig zijn om resultaten te boeken.
Met zijn technische en bedrijfskundige achtergrond is hij goed in staat om bruggen te bouwen tussen de gebruikersorganisatie en de techniek waardoor projecten efficiënter verlopen.
Ook als het aankomt op optimalisatie van business processen komt de combinatie van techniek en bedrijfskunde goed van pas.

Robin is in de afgelopen 16 jaar als projectmanager en architect werkzaam geweest bij omvangrijke projecten bij verschillende (middel) grote bedrijven (>2000 FTE). Hierbij heeft hij ervaring opgedaan op zowel infrastructurele als applicatieve projecten. Dit zowel vanuit de techniek als vanuit de gebruikersorganisatie. Binnen deze projecten heeft hij regelmatig een groot aandeel gehad in het succes van de betreffende projecten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play