Wat is er mooier dan te zijn wie jij wilt zijn, te doen wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent, te staan in jouw eigen kracht?

Ik geloof dat iedereen mogelijkheden, talenten en passie heeft. Vaak sta je hier niet bij stil of ben je vergeten waar je echte passie ligt. Het kan ook zijn dat je er nooit aan toe bent gekomen jouw mogelijkheden te onderzoeken of dat bepaalde “zekerheden” je tegenhouden te gaan voor jouw talenten uit angst er niet succesvol mee te zijn.
☞ Ik help je graag op weg, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe essentieel het is te leven vanuit je eigen kracht en zo de beste versie van jezelf te worden.

☞Voor bedrijven ben ik de juiste sparringpartner voor het optimaal benutten van menselijk kapitaal want gelukkige organisaties zijn gezonder, presteren beter, hebben minder ziekteverzuim en een lager verloop.

➺Specialismen, rollen en sectoren:
Life-, Work- & Business coaching; outplacement; re-integratie 2e spoor; studie & loopbaan; casemanagement wvp; specifieke doelgroep AD(H)D, autisme, NAH, 50+; verlies & rouw bij baanverlies; stressmanagement CSR® methode, trainer & trainingen ontwikkelen; studie- en loopbaan bij letselschade;
Sectoren: zorg & welzijn, commerciële dienstverlening.

★Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, humor is mijn kernwoord. Ik heb een lerende instelling, en weet een goede balans te vinden tussen betrokkenheid en zakelijkheid★

★Ik wordt omschreven als: inspirerend, gedreven, open, out of the box denkend, luister- en communicatief vaardig, confronterend wanneer nodig, toegewijd en persoonlijk zonder in te boeten op mijn professionaliteit, het proces en het doel. Ik begrijp wat er wordt gezegd terwijl de “ruis” eruit wordt gefilterd.

De klanttevredenheid was in 2015, een 9.

Hoe kan ik helpen?📞 **********

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play