Beste lezer,

Sinds ben ik in 2010 ben ik gaan freelancen in de gebieden : interim General, R&D-, engineering-, operations-, en supply chain management en het geven van LEAN, WCM, OpEx - trainingen en workshops (basis en executive niveau) die resultaat opleveren.

Mijn resume vertegenwoordigt een brede achtergrond in algemeen, operationeel en technisch management van internationale ondernemingen in de handels- en productie-industrie actief in automotive, bouw, electronica, mechatronica en consumer durables.

Ik ben ervaren om maakbedrijven en handels- en serviceorganisaties stapsgewijs commercieel en operationeel te professionaliseren aan de hand van stage-gating, focus, branding en LEAN / 6Sigma / CI en andere kwaliteitsmanagement technieken.

Hoe zou u uzelf als manager typeren?
• Ondernemend, creatief, analytisch en resultaatgericht “ Lead by example “ zelf het voorbeeld geven manager. Mijn drijfveer is om tastbare en concrete resultaten voor de klant te leveren. “ de klant waar voor zijn geld te geven ”.
• Ik herken ik mijzelf het beste in 3 woorden klantgericht, professioneel en integer. Ik draag een onophoudelijk en vasthoudend continue verbetering en waarde voor de klant uit.
• Ik verbind en motiveer mijn omgeving: Ik laat zien dat ik alle alternatieven afweeg en keuzes maak en oplossingsgericht focus op de waarde voor de klant, de waarde voor het bedrijf en de mensen die er werken. Ik daag uit en motiveer je om het beste uit je zelf te halen.

Welke waarde voegt u ik als manager binnen de organisatie?
• Ik ben betrokken bij het werk in hart en nieren en snap hoe het werk gedaan word en hoe het ‘ boerenslim’ en effectief kan, hoe je het bedenkt, maakt, vermarkt en verkoopt.
• Ik bouw een betrouwbare organisatie met zelfvertrouwen waarin open en eerlijk met elkaar om gegaan wordt. Ik begrijp mensen, techniek en markt en laat het bedrijf systematisch stapsgewijs verbeteren waarin iedereen betrokken is om dezelfde doelen op dezelfde manier binnen de deadline van de klant te realiseren en waar mogelijk te overtreffen.
• Ik ben standvastig, betrouwbaar en eerlijk.

• Uitstekende coach, “ out of the box ” denker, uitdager, open, helder en direct, verbinder, netwerker en relatiebouwer, organisator en project manager.

- Ervaren in het opstellen en controleren van financiële en operationele stuurinformatie.
- Succesvol in strategisch organisatie en HRM beleid.
- LEAD-auditor ervaring op het gebied van financiën, HRM, operatie en veiligheid.
- Spreekt goed Engels, Duits. kan gesprekken in Frans, Spaans en Italiaans volgen

Ik ben beschikbaar voor volgende functies:

Ik ben beschikbaar voor volgende interim functies:
Algemeen Directeur, General-, Plant-, Operations Manager.
Logistiek & Supply Chain manager.
R&D, Engineering-, Development manager.
Marketing-, Branding-, Customer experience manager,
Product-, Inkoop-, Procurement-, Project manager.
LEAN consultant, LEAN trainer, LEAN coach, LEAN Change Manager.

Met vriendelijke groeten
Rein **********
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play