Software ontwikkelaar C# .NET & PHP.
Sinds 1 januari 2014 ben ik gestart als ZZPer met ‘*******************************’. Ik ontwikkel maat software in de rol van ‘Software engineer .NET & PHP’. Dit met een gedreven missie: ‘Het op projectmatige wijze ontwikkelen van software informatiesystemen ten behoeve van het te automatiseren proces’.

In het verleden heb ik (web)applicaties ontwikkeld in C# .NET. Hierbij heb ik onder meer ervaring opgedaan met MVC, ASP.NET, WCF, Visual Studio, C# en met de SCRUM methodiek. Het is voor mij steeds weer een uitdaging om passende applicaties te ontwikkelen voor de klanten waarvoor ik mag werken in de rol van software engineer. Ik ben van nature een leergierig persoon. Ik vind het belangrijk om mijn kennis en kunde op peil te houden. Ook heb ik een groot doorzettingsvermogen en kan ik goed werken in teamverband.

Op dit moment voer ik een opdrachten uit voor Robot – Nederland BV in de rol van Freelance full stack Software engineer. Ik ontwikkel daar back-end en front-end applicaties voor het analyseren van beelden en het rapporteren van verkeersovertredingen.

Daarnaast voer ik een opdracht uit voor LeanForms BV te Breda in de rol van ASP.NET / VB.NET applicatie ontwikkelaar. Hier ontwikkel ik een grafiekdesigner ten behoeve van het zichtbaar maken van rapport data.

Proces & content blijft mij boeien. Het is een uitdaging om binnen een bedrijf het proces met zijn proces stappen en de vereiste informatie helder te krijgen. Mijn enthousiasme zit hem dan ook in het realiseren van een applicaties die de gevraagde content binnen een bedrijfsproces goed afhandelt zodat altijd de juiste informatie beschikbaar is op de juiste plaats.

Daarbij wil ik u graag van dienst zijn!

Meer informatie is te vinden via mijn CV op mijn website.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play