Ben je op zoek naar iemand die: maatwerk oplossingen kan schrijven in bijvoorbeeld PHP? Een eerlijk advies kan geven om webapplicaties te versnellen? Je ontwikkelproces kan versnellen door het inrichten van ontwikkelstraten en automatische deployments? Een sparringpartner met >16 jaar fulltime ervaring in uiteenlopende online-oplossingen? We kunnen altijd eens babbelen!

Mijn naam is Remco ***********, als PHP ontwikkelaar heb ik veel ervaring in het ontwikkelen van back-end en e-commerce omgevingen. Maar ook online-portals voor bijvoorbeeld verzekeraars, hypothekers en taxateurs zijn mij niet vreemd.

Ik kan je helpen met het opzetten van een geautomatiseerde ontwikkel- en deployment strategie waarbij software en databases gecontroleerd kunnen worden uitgerold. Amazon WebServices zoals AWS Elastic Beanstalk, S3, CloudFront en ElasticSearch zijn voor mij zeer bekend gebied.

Om sites te versnellen kan ik technische adviezen geven en implementeren. Dit kan uiteenlopen van database / query-optimalisatie tot caching, inzet van CDN's en tussenlagen zoals Memcache of ElasticSearch.

Voor het optimaliseren van gebruikerservaring en het verhogen van conversies kan ik advies geven en implementeren. Denk hierbij aan SEO advies, usability, e-commerce best practices en inzet van systemen zoals Optimizely om zaken te kunnen A/B testen.

Heb je oude PHP-code die nodig toe is aan een opfrisbeurt, 2nd opinion of noodzakelijk onderhoud? Door al 16 jaar fulltime met code bezig te zijn heb ik het nodige onder ogen gehad (en gefabriceerd).

Verwacht van mij een pro-actieve houding, eerlijk advies en altijd razendsnelle response.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play