Na mijn opleiding Informatiekunde in de GZ heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende ICT functies. Ik heb een aantal jaar in commerciële functies gewerkt, onder andere als releasecoördinator bij de ING bank en als projectmanager bij een internetbedrijf voor grote klanten zoals Intel, FBTO en CITROËN. Hierna heb ik een aantal jaren in de gezondheidszorg gewerkt waarbij onder andere de thuiszorg en een bedrijf dat planningsoftware maakt voor de gezondheidszorg. De afgelopen 7 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als Webadviseur en Adviseur informatievoorziening Online en Cloud bij Slachtofferhulp Nederland. Ik ben onder andere betrokken geweest bij de ontwikkeling van de websites van Slachtofferhulp Nederland en het opzetten van een Intranet omgeving. De afgelopen jaren lag de focus vooral op de implementatie van cloud omgevingen zoals Office 365, Teams, Episerver, Mobileiron en Topdesk.

Ik ben iemand die breed inzetbaar is. Ik kan een project leiden/managen van de opstart fase tot en met de implementatie fase. Kernwoorden: direct, creatief, flexibel, stressbestendig, goede communicator, hands on mentaliteit, technische kennis, kan goed luisteren, eerlijk.

Mijn interesses liggen vooral in korte projecten en voel mij het meest thuis als intermediair tussen de klant en de technische kant. Door mijn technische kennis kan ik ook goed inschatten wat voor consequenties bijvoorbeeld wijzigingen in een ICT project hebben.

Specialties:
Adviseur
Product Owner (SCRUM)
Projectmanagement
Implemenatiemangement
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play