Een product wat aanspreekt, mensen bereikt en misschien ontroert.
Dat is wat we willen. We willen dat mensen in één oogopslag kunnen zien wat ze in handen hebben of gaan aanschaffen. Tegenwoordig lukt dat niet alleen maar met woorden, mensen zijn visueel ingesteld. De lat van marketing en verkoop is daardoor hoger komen te liggen. Ik, Renate **** van CreArtysigns ben in staat om uw idee een gezicht te geven. Niet alleen een gezicht maar ook een karakter, een uitstraling met een ‘wow’ of ‘ahhh’ factor.

De illustraties maak ik op de ipad pro icm Procreate, de ultime combinatie die momenteel de wereld van illustreren veroverd. Daarnaast verfijn ik mijn werk met photoshop, Illustrator of Corel painter.
Ook maak ik schilderijen in olieverf en muurschilderingen. Tevens heb ik in opdracht een snoep- en ijskiosk en de rok van een zweefmolen de juiste sfeer gegeven door deze met illustraties te beschilderen.
Voor de Hornbach heb ik Haagse Harry op een doek Van 60 x 70 geschilderd als present voor een nieuw geopend filiaal.
Onlangs heb ik illustraties gemaakt voor een kindercoach die met deze illustraties emoties gaat uitleggen aan kinderen. Ook heb ik voor een kindercoach een tweetal personages ontworpen om schuldgedrag uit te leggen.
Hebt u een idee die een gezicht en karakter nodig heeft, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Samen zetten we alles op een rijtje wat u voor ogen hebt en ik maak er gegarandeerd wat moois van.
In mijn portfolio vind u enkele illustraties en schilderijen die ik gecreëerd heb.

Naast deze creatieve skills bezit ik de kunst voor het schrijven van kinderboeken. Er zijn boeken voor volwassene die ook interessante informatie bevatten voor kinderen. Ik heb al diverse boeken 'vertaald' voor kinderen. Dat in combinatie met de juiste, pakkende, illustraties heeft de opdrachtgever een uniek product in handen.

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play