R&I Finance is gericht op het voeren van administraties en geven van advies aan zelfstandigen en het midden- en kleinbedrijf. Voor ons is transparantie belangrijk. Daarom rapporteren wij periodiek over onze werkzaamheden en staan wij altijd open voor overleg.

Deze vennootschap heeft twee vennoten. Ivo Theunissen heeft meerdere jaren ervaring opgedaan bij een accountantskantoor (Big Four). Naast zijn ervaring als accountant, heeft hij ook gewerkt als portfoliomanager in een commerciële organisatie. Gecombineerd leveren deze ervaring voldoende kennis op om administraties te voeren met tevens oog voor de commerciële beslissingen waar ondernemers mee te maken krijgen. Naast de opgedane werkervaring heeft Ivo kennis vergaard door een studie tot registeraccountant te volgen en theoretisch af te ronden.

Rutger van Spijk is de tweede vennoot. Zijn opleiding tot register controller is in de afrondende fase. Nadat ook hij ervaring heeft opgedaan bij een accountantskantoor (Big Four), is hij gaan werken in het bedrijfsleven. Hierin heeft hij meerdere posities als controller (financial en business) bekleed. Door de opleiding en ervaring die hij heeft opgedaan, is Rutger in staat om administraties te voeren en daarbij advies uit te brengen ten aanzien van processen.

Wanneer u vragen heeft ten aanzien van uw administratie, belastingaangiften, bedrijfsprocessen of andere (financiële) zaken, neem dan gerust contact op. Wij willen u graag voorzien van advies. Mocht u een boekhouder zoeken, dan staan wij ook uiteraard voor u klaar.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play