Voor diverse klanten, grote én kleine ondernemers, voer ik onder andere onderzoeken uit met betrekking tot hun onlinepositie, schrijf ik strategieën en maak ik complete wervende campagnes. Maar ook evalueer ik websites en Social-Mediapagina’s. Ook voor jouw onderneming onderzoek ik met grote kundigheid wie zakelijk jouw online concurrenten zijn, wat zij online presteren en waar jouw mogelijkheden liggen. Ik heb ruim 19 jaar ervaring in het marketing speelveld en neem al mijn opgedane kennis mee in mijn strategie voor verbetering van jouw positie en ten opzichte van je concurrenten.

Mijn specialisme ligt bij SEO, SEA en conversie optimalisatie. Zo optimaliseer ik websites voor opdrachtgevers. Implementeer en optimaliseer ik online advertenties via zoekmachines (Google Adwords en Bing), Social Media en het displaynetwerk (bijvoorbeeld Google Adwords en Facebook Adds). Ik ben tevens Adwords gecertificeerd en Google Analytics.

Ik heb een grafische studie genoten (richting marketing en communicatie) en vervolgens de laatste jaren veelal mijn marketing expertise uitgebreid en toegepast. Ik ben Adwords gecertificeerd en verzorg daarnaast ook al jaren website analyses middels Google Analytics en andere SEO tools om het gedrag te analyseren, nieuwe kansen te creëren en strategieën te bedenken voor mijn opdrachtgevers.

Mijn grote kracht zit in het bedenken en implementeren van een online strategie (incl.de uitvoering). De basis van de strategie wordt bepaald naar aanleiding van mijn onderzoek. Met behulp van goede analyses, doelgroep-inleving en creativiteit ben ik in staat om een goed, creatief, werkbaar en logisch plan van aanpak te maken waar alle marketingonderdelen op de juiste manier worden verbonden op optimaal rendement te behalen. Kortom alle onderdelen worden door een juiste combinatie versterkt, waardoor er een sneeuwbaleffect tot stand komt. Het draait namelijk allemaal om het verleiden van je klanten op het internet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vaardigheden:
- SEO Expert
- SEA Professional (Search, Display, Remarketng en Shopping)
- WordPress
- Conversie Optimalisatie/Lead generatie
- SiteAnalytics

Opleidingen/cursussen:
- SEO Master Program
- Google Analytics Individual Qualification
- Google Adwords Certified Professional
- Grafisch Lyceum
- Google Trainingen en webinars
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play