Online marketing ondersteuning

WeMakeContent helpt jou met je marketing. Niks moet en alles kan. Wij nemen datgene over waar jij niet aan toe komt. Nieuwe website? Regelmatige nieuwsbrieven? Zeg het maar. Wij zijn jouw vaste contact en helpen je met jouw doelen.

Onze harde kern bestaat momenteel uit 4 personen, naast een flexibele schil van diverse experts in de vakgebieden die horen bij de diverse diensten die we aanbieden: SEO, SEA, Design, Usability, Loyalty, Payment, Illustratie, PIM. Wij houden de regie in deze vaste samenwerkingen.

Onze diensten:

Websites
- Small. Je krijgt een moderne responsive Onepager, inclusief Hosting, 5 emailadressen, SSL en Support
- Medium. Je krijgt een moderne responsive Threepager, inclusief Hosting, 5 emailadressen, SSL en Support.
- Large. Je krijgt een moderne responsive Veelpager, inclusief Hosting, 5 emailadressen, SSL en Support. Daarnaast een heel geïntegreerd systeem voor webshop, landingspagina's, nieuwsbrieven en sociale media berichten in huisstijl.

Het is ook mogelijk bovenstaande websites af te nemen met gespreide afbetaling.

Website in 1 dag? Wel zo snel en prettig voor beide partijen. Neem contact op om te vragen naar de voorwaarden.

Webshops

Wil je jouw website uitbreiden en er een webshop van maken? Wij bieden verschillende webshop pakketten, voor enkele producten tot 200 producten. Je zal dan over een universele winkelwagen beschikken en jouw klanten kunnen eenvoudig online betalen. Wij bieden je iDEAL, PayPal, Creditcard, Bancontact en vooruitbetalen. Door de geintegreerde koppeling met betaalprovider Mollie rekenen jouw klanten veilig af. Voor elke betaalde bestelling wordt een factuur automatisch aangemaakt.

Het is ook mogelijk om webshops af te nemen met gespreide afbetaling.

Content en Marketing

De ene website is informatief, een andere webshop is commercieel en wervend. Wij kunnen er voor zorgen dat jouw pagina de juiste insteek heeft. Zo blijven bezoekers op jouw pagina en plaatst Google jou boven andere websites tussen de zoekresultaten. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals:

• Schrijven van webteksten
• Redigeren van webteksten
• Periodieke nieuws update
• Periodieke website / webshop tekst update
• Periodieke blog
• Banners met reclame uitingen
• Fotografie
• Sociale media berichten: Linked In, Facebook, Twitter, Instagram, en meer
• Meten is weten: laten zien wat welke campagne oplevert.

Dit kan allemaal op abonnementsbasis, of met een strippenkaart. Er zijn legio mogelijkheden, afhankelijk van je eigen behoefte aan content.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen of een opmerking? Of heb je interesse in een afspraak? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail, of maak direct een afspraak!

+31 (0) 85 - 400 0048
************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play