Ik sta voor je klaar bij de realisatie van een robuuste, mobiele & razendsnelle Wordpress website op basis van een zelf-ontwikkeld thema. Geen aangepaste bestaande thema's of voorgekookte kant-en-klaar pakketten, maar gewoon vlotte WordPress code en precies op maat gebouwd.

Als jij het kan schetsen, of kan uitleggen hoe het moet werken, dan kan ik het voor je maken.

- Complete basis website incl. design vanaf 697,-.
- Aanpassing & optimalisatie op basis van uurtarief.
- Indicatie voor complete website met custom posts, archieven, blogroll, nieuwsbrieven & uitgebreide assistentie bij invoer voor ca. 1.400,-

Ik ben een unieke combinatie van website ontwikkelaar (WordPress, PHP, HTML5, CSS3) & Human Factors Engineering Psycholoog (Master; UX, web-gedrag & SEO). Behalve robuuste code en functionaliteit, zorg ik dat de website piekfijn is afgesteld op de gebruikers en til zo je website naar een hoger niveau qua gebruikservaring en customer journey.

Ik lever een website op waar je onafhankelijk mee kan blijven werken en mee door kan groeien. Volledig open-source & zonder extra kosten. Integraties als Mailchimp, Analytics, Search Console, ACF, Forms, Google Fonts, Evenementen, Portfolio's etc zijn allemaal geen probleem.

Voor startende ZZP-ers bied ik een speciaal traject aan om te besparen op kosten, door meer eigen input in het ontwikkelproces & aanvoer van content. Des te meer je zelf doet, des te meer je bespaart!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play