"Mijn naam is Robert ********"
All round freelance senior manager met 30+ jaar ervaring in sales strategieën, marketing, assortment planning in Wholesale, Retail en franchise. Verschillende senior posities bekleed bij multinationals in de sport en fashion business (o.a. vijf jaar Sales Director bij Nike Europe en Country Manager van een Deens bedrijf met 100+ man personeel en 800 klanten). Hands on mentaliteit, gewend grote sales teams aan te sturen en te structureren. Ook ervaring met internationale sales agenten en importeurs en hoe deze aan te sturen.

Ik heb mijn eigen bedrijf waar ik met mijn teams "winter" merken uit Canada, Italië en Duitsland verkoop aan Nederlandse en Europese bedrijven. Zodoende heb ik in de zomermaanden tijd om bedrijven en boards te helpen met strategie, omzet (en kosten) en groei.

Mijn toegevoegde waarde is dat ik bij verschillende bedrijven "in de keuken" heb mogen kijken als senior manager en daar veel goede maar zeker ook veel minder goede zaken heb mogen meemaken en met deze kennis advies te geven over verandering of structuur maar vooral groei en aquisitie.

Ook kennis en ervaring van het styling/productie proces, logistiek en financial KPI's.
No-Nonsens benadering; to the point. Ervaring met het werken met familie bedrijven.

Wellicht kunt U mijn advies gebruiken, Belt U mij voor een vrijblijvend gesprek?

Vriendelijk groet, Robert ********
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play