Graag stel ik mezelf verder voor:
Sinds 2009 ben ik allround telemarketeer / accountmanager/verkoper. Hierbij ben ik inzetbaar op Business-to-business en business-to-consumer opdrachten, Outbound en Inbound opdrachten, koude acquisitie, warme acquisitie, nabelacties, bezoeken etc. Graag zet ik me in om uw klantenbestand en de omzet te laten groeien!

Mijn vorige opdrachten waren bij zeer diverse bedrijven. Zie hiervoor mijn CV

Bij allen komt het op hetzelfde neer: Ik zoek nieuwe klanten of benader bestaande klanten om producten/diensten te presenteren of aan te bieden. Vervolgens schakel ik tussen de klant, interne organisatie, en de productielocaties of dienstverleners.
Daarnaast ondersteun ik collega’s in de buitendienst; verzorg de orderafhandeling, plan afspraken en beantwoordt evt. vragen (of klachten) en pak verdere ondersteunende taken voorkomen op.

Ik ben klantgericht en stel de vraag en de behoefte van de klant voorop. Ik vind het belangrijk om gestructureerd en ordelijk te werken aan mijn taken. Daarnaast vindt ik het leuk om 'het spel van communicatie en overtuiging met de klant te spelen' en ben gemotiveerd om van elke dag weer een succes te maken!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play