Commissaris van de Toekomst

Knaagt het aan je dat je vooral bezig bent met de waan van de dag, terwijl je voelt dat er grote veranderingen gaande zijn in de wereld? Wil je daar beter op inspringen zonder het wiel te hoeven uitvinden?

De Commissaris van de Toekomst helpt.

De Commissaris van de Toekomst helpt jou met je sprong vooruit… in de toekomst.

Hoe past morgen vandaag al bij jou of je bedrijf?

In deze snel veranderende wereld helpen we mensen en organisaties met belangrijke vragen: hoe speel je beter in op de toekomst, hoe profiteer je van megatrends, wat kan je naar je hand zetten? Hoe houd je zelf de regie over je leven en je werk?

Natuurlijk speelt technologie een toenemende rol in ieders leven. Wij blijven letten op de menselijke maat. Met bewezen ervaring in het activeren van communities op internet, faciliteren van technologie-shifts, bijvoorbeeld naar duurzame mobiliteit (elektrisch rijden) en projecten in de e-health.

Sta je er voor open?

Echt?

Okay, we zijn namelijk niet voor elke opdrachtgever geschikt. Verwacht van ons geen standaard invuloefeningen van formulieren en modelletjes die zoveel houvast lijken te geven, maar je in de dagelijkse praktijk niet veel verder helpen.

Durf je ook naar jezelf te kijken? Of ligt de oorzaak altijd buiten jezelf?

Ook gaan wij verder dan anderen. Heb je een idee gekregen over nieuwe kansen en business? Dan aarzelen we niet om je te helpen aan je eerste pilot project of klant. Door ons uitgebreide netwerk krijgen we je altijd aan tafel bij een relevante partij.

Snel van een idee naar echte business. Proberen, leren, verbeteren. Niet alleen jezelf verbeteren, maar ook de wereld om je heen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play