In de kern ben ik uw tekstschrijver, maar mocht u behoefte hebben aan meer ondersteuning kan ik u en uw onderneming op tal van communicatie-vlakken oplossingen bieden; social media, film, visuals, websites, audiocontent (podcast), beursstandjes en meer. Ik help u met verfrissende inzichten, nieuwe ideeen, uitgewerkte concepten en de uiteindelijk strakke publicatie.

Naast mijn andere projecten heeft vooral mijn ervaring bij Ahold als de communicatiespecialist van een groot internationaal project mij geholpen om in Nederlands en Engels te werken met verschillende vertelvormen; van filmpjes tot podcast, van website tot beursstand, van reclametekst tot een persoonlijk interview, van conceptfase tot publicatie, van abstract tot 'corporate'. Ik ondersteun u graag.

// FILM
Als afgestudeerd scenarioschrijver aan de Schrijversvakschool Amsterdam liep ik stage bij Gouden kalf winnaar Dan Geesin (Olifantenvoeten) en de door Cannes geselecteerde Gouden Kalf winnares Esther Rots (Kan door huid heen).

Het door mij ontwikkelde en geschreven scenario voor de korte film 'Vier Meter' won beste scenario op het 48h Film Festival van Leeuwarden. De film werd in Hollywood en Cannes vertoond en won in Leeuwarden onder andere de prijs voor Beste Film en de publieksprijs. Eind dit jaar begint de verfilming van het mede door mij geschreven scenario 'Hollands Nieuwe'. Het reeds geschreven scenario voor mijn speelfilm 'Dit is een brug' ligt momenteel bij verschillende producenten. De researchfase voor de historische speelfilm 'Schokland' is van start gegaan.

// Concept
Als geestelijk vader van de in Amsterdam geopende 'De Laatste Winkel' (een winkel die zich met behulp van ontwerpers en theatermakers inzet voor het verkopen van immateriële 'producten') haalde ik de landelijke media. Eerder zette ik in een groep van vier in 'geurrilla-stijl' het Museum voor onbedoelde kunst, MuseAm, op.

// AUDIO
Sinds twee jaar ben ik ook actief met vertellingen in audio. Ik maakte o.a. audiowerk bij een tentoonstelling over Aartsengel Michael, werd gekozen door VPRO Dorst voor de Podcast Masterclass en zit nu in de edit-fase van de mede door mij ontwikkelde en gemaakte 3-delige podcast over de maakbaarheid van ons geweten. Daarnaast ben ik aanjager van het ambitieuze audioverhalenmakers collectief 'Het Nederlands Podcast Instituut'.

// MEER
Kijk voor meer informatie op www.robinvangelder.nl
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play