Als Managing Partner vind ik het belangrijk om als Sr Consultant verbonden te blijven met het management en ICT vak en daar ‘feeling’ voor te behouden. Dit doe ik door mijzelf als Sr Consultant te laten inhuren voor externe opdrachten en door constante zelfstudie en continue inlezen in het vakgebied. Daarnaast ben ik op een correcte wijze directief en gewend om in verschillende teamsamenstellingen te werken, waardoor de medewerkers in mijn eigen bedrijf alsook teamleden bij externe opdrachten goed zelfstandig kunnen functioneren onder mijn aansturing.

Gedurende mijn carrière heb ik een diversiteit aan ervaringen opgedaan, zowel managereel als ondersteuner. Daarnaast ben ik specifiek opgeleid in het vertalen van klant / gebruiker behoeften naar producten / diensten, waardoor ik goed in staat ben zaken tussen ICT en Business te vertalen en daarin de diverse belangen te onderscheiden en te behartigen.
Ik heb ruime ervaring met verandermanagement en aankoop van ondernemingen en vervolgens deze in te passen in bestaande structuren.

 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play