Ik ben een ervaren project- en programmamanager die kan werken op strategisch, tactisch en operationeel niveau aan complexe projecten en transities. Ik heb zowel een W.O. Bedrijfskundige als een Informatica achtergrond. Ervaring heb ik opgedaan bij overheid, het grotere MKB bedrijf, finance en telecom. Begonnen als IT developer heb ik mij ontwikkeld als IT consultant, projectmanager en programmamanager in situaties waarbij vanuit de klant de regie op IT werd genomen.

Naast een stevige inhoudelijke basis in de Informatietechnologie is het managen van een verandering, inclusief het borgen ervan, de rode draad in mijn carrière. Als projectmanager kijk ik daarom niet alleen naar de requirements en budget, maar evengoed naar haalbaarheid en (mogelijke) weerstand. Ik hanteer daarom graag een change management methode als ProSci/Adkar. Mijn stijl is hands-on, gericht op samenwerking, coachend en ik hou daarmee altijd de focus op de praktische implementatie; gaat het écht werken?

In het contextafhankelijk gebruiken van zowel traditionele PM methoden als Agile technieken ben ik zeer ervaren. Ik beschik verder over een groot inzetbaar professioneel netwerk van IT professionals.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play