Mijn naam is Roland ****. Ik teken mijn hele leven al met veel plezier. Na mijn studie aan de HTS, heb ik in 1995 mijn droom verwezenlijkt en ben voor mijzelf begonnen als grafisch ontwerper. Gespecialiseerd in cartoon ontwerpen. Maar ook met illustraties, karikaturen, logo's, strips, relatiegeschenken, vormgeving en fotobewerking heb ik veel ervaring. Het bedenken/meedenken naar een leuk concept of het meest onmogelijke op een ludieke wijze op papier duidelijk maken zijn mijn specialiteit.

Na het nodige schetswerk, werk ik ontwerpen uit in Photoshop. Hierbij kan ik foto's, logo's, teksten etc. combineren en bewerken.

Mijn opdrachten en opdrachtgevers zijn heel divers. Zo heb ik o.a. gewerkt voor Gemeente Rotterdam, Feyenoord Rotterdam, Albert Heijn, Toyota, Eijffinger, Gall & Gall, Etos, Tennis4life, maar ook voor diverse fitness centra, tandartspraktijken en scholen.

Ik doe meer dan alleen cartoons tekenen. Desgewenst verzorg ik ook de productie en levering. Alles onder één dak met één contactpersoon voor het hele proces.

Voor meer informatie: ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play