Steekwoorden als `gedreven`, `commercieel`, `acquisitie (koud en warm)`, `relatiebeheer` en prestatiegericht omschrijven mij slechts gedeeltelijk.

Door mijn opgedane kennis en bijhorende vaardigheden heb ik mij ontwikkeld als een accountmanager die zijn klanten voorop stelt en daadwerkelijk luistert naar het probleem van de klant om zodoende een relatie op te bouwen die is gebaseerd op vertrouwen en gunnen.
Naast de `hunters´ mentaliteit van koude acquisitie beschik ik ook over consultatieve verkoopkwaliteiten.

Als trainer/coach weet ik door middel van mijn kennis, ervaring en geloofwaardigheid te communiceren met impact. Door mijn interactieve stijl vol energie, humor en zeer leerzame manier van trainen en coachen zorg ik ervoor dat mijn publiek geinteresseerd blijft. Hiermee bereik ik dat iedereen op het puntje van de stoel alle stof tot zich neemt en enthousiast raakt over de handgrepen die worden aangereikt om in zijn of haar fucntie succesvol te zijn.

Op basis van mijn ervaring en hoe anderen mij ervaren kan ik mijzelf omschrijven als een ambitieuze accountmanager die zowel omzet kan generen door middel van koude acquisitie, maar ook omzet kan genereren door bestaande relaties tevreden te houden en deze stapsgewijs te laten groeien tot `klanten met omzetzekerheid` / `cashcow`.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play